Euro Asia General Trading

Ofis

Ataşehir, İstanbul

Whatsapp

+90 537 691 34 55

Email

info@euroasiatraders.com.tr

Çelik

Çelik

Çelik ürünlerini yerel ve uluslararası olarak tedarik ediyoruz. Farklı üreticilerden ve ülkelerden çeşitli çelik ürünleri tedarik edebilir ve dağıtabiliriz.

Yerel ve uluslararası pazarlar da dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde çok çeşitli çelik üreticileriyle çalışıyoruz. Ayrıca dünyanın önde gelen tedarikçileriyle sağlam ilişkilerimiz bulunmaktadır.

Müşterilerimize yarı mamul çelik ürünler (levhalar, kütükler, vb.), yassı haddelenmiş çelik ürünler (sıcak haddelenmiş saclar, soğuk haddelenmiş saclar, kaplamalı saclar, teneke levhalar, elektrikli saclar, vb.), boru ürünleri, borular, filmaşinler, levhalar, otomotiv çeliği, özel çelik, paslanmaz çelik, inşaat demirleri ve diğerleri gibi çeşitli çelik ürünleri sunuyoruz.

Euro Asia’daki genel ticaret uzmanları, müşterilerin operasyon döngülerine uygun kredi koşullarında mal ve ürünlere erişebilmelerini sağlamak için ihtiyaçlarına yardımcı olacak özelleştirilmiş çözümler sunar.

Müşterilerimize İstanbul – Türkiye’deki merkez ofisimizden, Avrupa, ABD, Afrika ve Asya’daki şubelerimizden hizmet veriyor, her müşterimize tutarlılık ve güven ortak değerleri üzerine inşa edilmiş sağlam ve sürdürülebilir ilişkiler kurma ve geliştirme hedefiyle yaklaşıyoruz.

tr_TR